//La literatura catalana centra el Valls per la Llibertat

La literatura catalana centra el Valls per la Llibertat

En aquesta edició del Valls per la Llibertat s’ha llegit poesia de caràcter patriòtic i reivindicatiu

per | 2019-04-20 13:35:3820/04/2019 13:35 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 20 d’abril, s’ha celebrat una nova edició del Valls per la Llibertat a la plaça de l’U d’Octubre, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana de Valls i Alt Camp.

En ser l’edició prèvia a la Diada de Sant Jordi, la literatura catalana ha sigut la protagonista, concretament la poesia de caràcter patriòtic i reivindicatiu. Així, els vallencs Lluís Figuerola,  Francesc Cucurull, Joana Mestres, Maria Sans i Pilar Sans han posat veu a alguns dels poemes de la literatura catalana.

Una vegada més s’ha muntat la paradeta de venda de marxandatge i peces de color groc per recaptar fons per a la caixa de solidaritat, una caixa a la qual el Valls per la Llibertat ha ingressat més de 24.500 € des del mes de desembre de 2017.

Cal tenir en compte, a més, que la paradeta es tornarà a muntar per Sant Jordi, com és habitual al Pati, just a la cantonada amb el carrer de la Cort. La parada estarà oberta de les deu del matí a les vuit del vespre i tothom que ho vulgui s’hi podrà fotografiar al costat d’uns cartells gegants que mostren la repressió policial al referèndum de l’1 d’Octubre, però també la determinació del poble per fer-lo possible.

Deixa un comentari