//La CUP es proposa per a liderar el proper govern d’Alcover

La CUP es proposa per a liderar el proper govern d’Alcover

Una assemblea celebrada a Casa de Cultura de Ca Cosme ha escollit els tres primers components de la llista. Seran Jaume Camps, Mónica Moreno i Marc Caparó

per | 2019-02-09 16:45:4709/02/2019 16:45 | 0 comentaris

Després de quatre anys com a principal partit de l’oposició amb tres representants al ple municipal, la CUP es planteja aquestes properes eleccions municipals una oportunitat per a liderar el canvi a 20 anys d’ApC.

Una assemblea celebrada aquest dissabte al matí a la Casa de Cultura de Ca Cosme ha escollit els tres primers components de la candidatura que es proposa liderar el consistori alcoverenc.
Seran Jaume Camps, Mónica Moreno i Marc Caparó les persones que encapçalaran la llista alcoverenca de la CUP. Camps, que repeteix com a cap de llista de la formació destaca l’oportunitat per a la formació que representen les properes eleccions, “és hora de contrastar amb el partit que durant 20 anys ha estat al govern quin és el seu projecte de poble més enllà de mitges solucions”.

En les properes setmanes la formació farà públiques algunes de les conclusions que han plantejat les diferents comissions de treball de l’assemblea que fa referència a aspectes relacionats al medi ambient, l’habitatge i l’abandonament del nucli antic, la salut i els serveis socials, l’estat dels serveis i equipaments municipals, la vida associativa i cultural del poble, l’educació, l’economia i la participació dels veïns.

“No només necessitem Ajuntaments que facin efectiu el mandat de l’U d’octubre, sinó també projectes de poble que siguin inclusius i que tinguin l’educació com a eix de la vertebració social i la participació pública del veïnat”, ha assegurat Camps qui ha destacat la incorporació de noves persones a la candidatura.

Deixa un comentari