//La concentració d’aquest dia 16 a Valls es transforma en una marxa de torxes reivindicativa

La concentració d’aquest dia 16 a Valls es transforma en una marxa de torxes reivindicativa

L’ANC posarà torxes a disposició de tothom per a la marxa, que anirà des del cementiri fins a la plaça del Blat

per | 2020-02-10 09:57:1510/02/2020 09:57 | 0 comentaris

La concentració que organitza de forma mensual l’ANC de Valls coincidint amb la data d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, el dia 16 de cada mes, prendrà aquest diumenge un format diferent. L’ANC ha convocat una marxa de torxes per denunciar la repressió de l’Estat espanyol i reivindicar la República Catalana.

La marxa de torxes s’iniciarà a dos quarts de 8 del vespre a la plaça del Cementiri de Valls i des d’allà s’anirà fins a la plaça del Blat, passant per la carretera del Pla i la plaça U d’Octubre. Aquest 16 de febrer farà 28 mesos que Sànchez i Cuixart estan empresonats; des d’aleshores, l’ANC de Valls ha organitzat cada mes concentracions per “denunciar el caràcter antidemocràtic de l’Estat espanyol, expressar la solidaritat amb totes les persones represaliades i refermar la voluntat de fer efectiva la República Catalana”.

De cara a aquest diumenge, l’ANC ha anunciat que posarà torxes a disposició de tothom, i fa una crida a “sortir al carrer per no normalitzar la repressió”, i fer així “visible, ara més que mai, la ferma voluntat d’aconseguir la independència”.

Deixa un comentari