//Junts per Valls presenta les propostes en matèria esportiva

Junts per Valls presenta les propostes en matèria esportiva

Proposa modernitzar la pista poliesportiva coberta del Vilar, a més de planificar la tercera zona esportiva de Valls, ampliar l’espai de gimnàs del Pavelló Xavi Tondo, posar en marxa una nova zona d’aigües, renovar els vestidors de l’edifici de les entitats i fer parcs de salut als barris i zones de la ciutat.

per | 2019-04-26 13:17:5826/04/2019 13:17 | 0 comentaris

Junts per Valls ha presentat aquest divendres 26 d’abril les propostes en matèria esportiva de cara al programa electoral per les eleccions del pròxim 26 de maig.

El programa electoral inclou crear parcs de salut als barris i diferents zones de la ciutat i, a la vegada, seguir millorant i ampliant els complexos del Vilar i del Fornàs.

Per altra banda, la candidata Dolors Farré ressaltava que durant el pròxim mandat, es planificarà la tercera zona esportiva de la ciutat, ubicat a prop dels barris de les Comarques, Candela, Fraternal i sant Josep Obrer.

Entre altres propostes, es troba la de modernitzar la pista poliesportiva coberta del Vilar -una reivindicació d’entitats com el Hoquei Club Valls-, per a la pràctica de l’hoquei, patinatge, futbol sala i bàsquet.

Quant al pavelló Xavi Tondo, s’ampliaria l’espai del gimnàs del pavelló al Centre Esportiu El Fornàs on també es posaria en marxa una nova zona d’aigües. Per altra banda, al pavelló Joana Ballart ressaltava el futur canvi de parquet de la pista de bàsquet.

En altre matèria, i dins del programa de Junts per Valls, es planteja desplegar la instal·lació de parcs de salut a l’aire lliure. D’acord amb el que els ciutadans van votar en el darrer procés de pressupostos, es crearan un total de cinc a barris com els Pisos de Clols, Fornàs, Xamora, les Comarques i també Fontscaldes, per anar-ho estenent progressivament a altres zones com, per exemple, Sant Josep Obrer.

En declaracions, Dolors Farré destacava que “l’esport, el suport als clubs i les entitats i el foment de la pràctica esportiva entre els vallencs, ha de continuar sent un pilar fonamental de l’acció de l’Ajuntament de Valls a través del Patronat d’Espots”.

Deixa un comentari