//Junts per Valls i ERC-Compromís Valls segellen el pacte i es reparteixen el nou cartipàs municipal

Junts per Valls i ERC-Compromís Valls segellen el pacte i es reparteixen el nou cartipàs municipal

Junts per Valls i ERC i Compromís per Valls segellen l’acord de govern pels pròxims quatre anys.

per | 2019-07-09 18:59:0309/07/2019 18:59 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls celebrarà en els pròxims dies, molt probablement divendres, una sessió plenària d’urgència per aprovar, entre altres assumptes, el nou cartipàs municipal per a la legislatura 2019-2023.

Després de mes i mig de les eleccions municipals, finalment ha arribat el pacte entre Junts per Valls, ERC i Compromís per Valls pels pròxims quatre anys. Així, durant la sessió es donarà compte dels Decrets de l’Alcaldia relatius a l’organització de la nova corporació.

Quant al nou cartipàs municipal que passarà demà pel saló de plens de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Dolors Farré, mantindrà les competències de les regidories de Via Pública i Barris que tenia en altres mandats. Francesc Xavier Salat es farà càrrec de l’àrea de Territori i Medi Ambient. Marc Ayala conservarà la Regidoria de Cultura. Sònia Roca s’encarregarà de l’àrea d’Urbanisme. Laia Castells tindrà les competències d’Acció Cívica i Joventut. Rosa Maria Rovira es farà càrrec de Governació i Empresa i Ocupació i serà presidenta de l’IMDL Vallsgenera. Martí Barberà s’ocuparà d’Hisenda i Economia i Salut i continuarà presidint el Pius Hospital de Valls. Enric Garcia serà el nou regidor d’Esports i seguirà amb les regidories de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

Pel que fa al grup municipal d’Esquerra i Compromís per Valls, el seu portaveu, Jordi Cartanyà, es farà càrrec de les regidories d’Acció Comunitària i Participació. Núria Gavarró tindrà les competències de Noves Tecnologies, Informàtica i Oficina d’Atenció al Ciutadà. Òscar Peris manté les regidories de Turisme i Comerç. Ramon Font s’encarregarà de les regidories d’Habitatge i Mobilitat. I Teresa Rull, les competències de Benestar Social i Ensenyament i Política Lingüística.

D’altra banda, el Ple aprovarà la periodicitat de les sessions del Ple i la Junta de Govern Local; el nombre, composició i periodicitat de les comissions informatives, les dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels electes i dels grups municipals, i el nombre i característiques del personal eventual i de confiança.

Deixa un comentari