17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

Junts per Catalunya pactaria amb el PSC i ApC al Consell Comarcal de l’Alt Camp

Tot apunta que dilluns s’oficialitzarà en el ple de constitució de l’ens de Consell Comarcal de l’Alt Camp l’acord a tres bandes entre Junts per Catalunya, Partit dels Socialistes de Catalunya i Alcoverencs pel Canvi per governar els pròxim quarts anys (2019-2023).

Després que Junts per Catalunya perdés la majoria absoluta en les eleccions del passat mes de maig, quedant-se amb 9 regidors dels 19 que té el Consell, s’ha vist forçat a pactar amb partits per aconseguir formar govern a aquesta administració. En aquest sentit, Elvallenc.cat pot afirmar que hi hauria un acord entre Junts per Catalunya, PSC i ApC per a formar govern, i que dilluns es confirmarà en el plenari que se celebrarà.

Per altra banda, encara queda definir qui serà el nou president del Consell Comarcal, però tot apunta a un dels dos noms: Mateu Montserrat (Pla) o Joan Maria Sanahuja (Vilabella).

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus