//Junts per Catalunya de l’Alt Camp assegura que defensa l’esperit de l’1 d’octubre

Junts per Catalunya de l’Alt Camp assegura que defensa l’esperit de l’1 d’octubre

“Nosaltres continuarem defensant els nostres municipis, la nostra comarca, el nostre país i l’esperit d’unitat de l’1 d’octubre”.

per | 2019-07-12 11:19:1112/07/2019 11:19 | 0 comentaris

Els consellers de Junts per Catalunya de l’Alt Camp, en referència al possible pacte al Consell Comarcal amb el PSC i ApC han enviat un comunicat en el que asseguren que “nosaltres continuarem defensant els nostres municipis, la nostra comarca, el nostre país i l’esperit d’unitat de l’1 d’octubre”.

D’altra banda, en l’esmentada nota assegura que “treballa per aconseguir el suport estable per obtenir la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Camp i un govern estable per a la nova legislatura 2019-2023” i afegeix que
tenen “l’ideari i les conviccions clares pel futur de Catalunya, tal com han demostrat els nostres alcaldes i alcaldesses durant aquests darrers anys de repressió”.

També destaca que durant els darrers dies, s’han mantingut reunions per conèixer personalment els consellers nomenats per a la legislatura 2019-2023, començant pel grup d’Alcoverencs pel Canvi, Alternativa Municipalista, la Candidatura de Progrés i Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal.

Deixa un comentari