//Junts pel Pla presenta el seu programa

Junts pel Pla presenta el seu programa

La presentació es va fer aquest dimarts a les 8 del vespre a la sala parroquial. S’hi va presentar la llista i el programa electoral

per | 2019-05-15 09:10:4715/05/2019 09:10 | 0 comentaris

Amb una bona presència de veïns i veïnes a la sala parroquial, plena de gom a gom, la candidatura de Junts pel Pla de Santa Maria, encapçalada per Mateu Montserrat, actual alcalde, va fer l’acte de presentació de tota la candidatura i del programa electoral, a més de fer un repàs de la feina feta en aquesta legislatura. El lema de la candidatura és “Junts per anar endavant”. La presentació va ser aquest dimarts, 14 de maig, a partir de les 8 del vespre.

En primer lloc Carles Singla, regidor de Comunicació, va fer un repàs sintètic de la feina feta en aquesta legislatura en tots els àmbits: social, entitats, cultura, inversions, urbanitzacions, festes, i també de la situació econòmica de les arques municipals, que és bona, amb un romanent de tresoreria de prop d’1,8 milions d’euros i una ràtio d’endeutament de només el 8%.

Seguidament va presentar el programa electoral. Hi destaca com a inversió i actuació estrella una residència de gent gran a la Fàbrica, projecte que estaria més avançat si no fos per l’aplicació de l’article 155 per part del govern espanyol. També destaca el projecte per fer un sistema de transport per als veïns de la Torre de Santa Maria, fer una via saludable, fer una sala de vetlla, fer un skatepark, completar el projecte de l’Hotel de les Entitats, posar el dia l’ADF local, o mesures per incentivar la recollida selectiva, entre altres.

L’acte va continuar presentant un a un tots els membres que formen la candidatura. Una candidatura que és la següent: Mateu Montserrat Miquel, Maria Teresa Ferré Vila, Josep Silvestre Solé, Meritxell Pau París, Isabel Grau Arranz, Josep Torrents Manjón-Cabeza , David Mateu Ibarra, Jordi Buldó Canela, Laura Montcusí Salles, Carles Singla Casellas, Joan Lluís Adserà Roig, Joan Boronat Artacho, Eulàlia Ramon Rovira, Francisca Núñez Rodríguez i María Carmen Jiménez Velasco.

Tot seguit, en l’acte, Mateu Montserrat va dirigir unes paraules als presents animant-los que votin la candidatura que encapçala ell.

Per acabar hi va haver un refrigeri a la plaça.

Deixa un comentari