//Jordi Pijoan tornarà a encapçalar la llista d’Independents de Querol

Jordi Pijoan tornarà a encapçalar la llista d’Independents de Querol

La Coalició d’Independents de Querol en aquesta ocasió va sota el paraigua d’ERC, quan fa quatre anys anava per ICV

per | 2019-03-22 15:00:4022/03/2019 15:00 | 0 comentaris

La Coalició d’Independents per Querol (CIQ), encapçalada per l’actual alcalde, Jordi Pijoan Parellada, es tornarà a presentar a unes municipals. La diferència respecte a fa quatre anys és que aleshores anaven sota el sopluig d’Iniciativa per Catalunya amb la marca Entesa, i en aquesta ocasió van sota el paraigua d’ERC amb la fórmula Acord Municipal.

Serà una llista encapçalada novament per Jordi Pijoan, força renovada i en què estarà acompanyat tant per gent actual com nova provinent de l’antiga CiU o del món associatiu, com el president de l’Associació de Veïns de Ranxos de Bonany.

Jordi Pijoan va presentar-se per primera vegada a unes municipals l’any 2007. En la primera legislatura va estar a l’oposició; en la següent fou primer tinent d’alcalde amb el govern presidit per Enric Comin, de CiU; en el primer any de la darrera legislatura va estar a l’oposició, però l’any 2016 va tirar endavant una moció de censura contra Miguel Uroz, va pactar amb el PSC i des d’aleshores fins ara ha estat alcalde.

Deixa un comentari