//Irene Aragonès i Jordi Salvador, al capdavant de l’equip que dirigirà ERC al Camp de Tarragona

Irene Aragonès i Jordi Salvador, al capdavant de l’equip que dirigirà ERC al Camp de Tarragona

La candidatura presentada ha rebut un amplíssim suport de la militància, amb el 88% de vots a favor.

per | 2020-02-04 09:38:1504/02/2020 09:38 | 0 comentaris

En el congrés regional d’ERC del Camp de Tarragona celebrat a l’Espluga de Francolí, la militància del partit ha acordat que Irene Aragonès i Jordi Salvador encapçalin l’Executiva Regional d’ERC al Camp de Tarragona.

En aquest congrés es va presentar una única candidatura, un equip que encapçala Irene Aragonès com a presidenta i Jordi Salvador com a secretari general, conformada per un total de 15 persones compromeses; representants del conjunt d’un territori, el qual és ric en experiències i ple de matisos.

La candidatura presentada ha rebut un amplíssim suport de la militància, amb el 88% de vots a favor.

Un cop va ser escollida la nova executiva, la presidenta Irene Aragonès va manifestar que són representants d’uns valors republicans i socials: “Uns valors que mouen la nostra actitud i el nostre treball, que farem amb honestedat, ètica, transparència i amb voluntat de ser una eina útil per al Camp de Tarragona i la seva ciutadania.”

Per la seva banda, Jordi Salvador, secretari general, va posar en relleu que ERC, al Camp de Tarragona, és ja referent de l’esquerra nacional. Som garants de la defensa dels drets i llibertats, de la igualtat i de la justícia social. Som i serem garants dels drets socials de les classes treballadores i dels drets nacionals d’aquest país que ha de ser roig, groc, verd i lila.

Deixa un comentari