//Igualtat entre homes i dones en la candidatura d’ERC a Valls

Igualtat entre homes i dones en la candidatura d’ERC a Valls

ERC a Valls obrirà el proper dissabte, dia 16 de febrer, un local de campanya proper a la ciutadania a la plaça del Pati

per | 2019-02-11 12:56:2311/02/2019 12:56 | 0 comentaris

La candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls amb motiu de les properes eleccions municipals serà igualitària entre homes i dones. Així, la número dos a la llista, que encapçala el republicà Jordi Cartanyà, serà la regidora vallenca Núria Gavarró, també secretària d’organització d’ERC Valls. A més, tot fa pensar que l’actual regidor republicà Òscar Peris ocuparà el número tres de la llista.

D’altra banda, ERC a Valls obrirà el proper dissabte, dia 16 de febrer, un local de campanya proper a la ciutadania a la plaça del Pati, on abans hi havia emplaçada una sabateria. Segons Jordi Cartanyà, l’objectiu és “apropar el missatge republicà a la ciutadania” durant la campanya en les properes eleccions municipals.

Aquest dilluns, dia 11 de febrer, al matí s’ha celebrat a Valls un esmorzar-reunió d’ERC Valls amb els principals mitjans per tal de poder parlar de manera distesa sobre diversos temes d’interès de la ciutat i també sobre les novetats en la candidatura que encapçala Jordi Cartanyà, actual primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i d’Habitatge de l’Ajuntament de Valls. A la trobada també ha assistit el president de la secció local d’ERC Valls, Andreu Garcia, i la secretària d’Organització d’ERC Valls i regidora, Núria Gavarró, acompanyats pel cap de campanya, Joan Maria Vinyes, i l’equip de comunicació que encapçala Marc Moncunill.

Deixa un comentari