//ERC presenta les 14 llistes de l’Alt Camp al Sopar de la República

ERC presenta les 14 llistes de l’Alt Camp al Sopar de la República

Es va aprofitar la trobada per retre homenatge a Josep Maria Climent

per | 2019-04-13 09:00:4713/04/2019 09:00 | 0 comentaris

Aquest divendres, 12 d’abril, el restaurant Masia Bou de Valls va acollir el Sopar de la República, organitzat per ERC.

En aquest acte, en què hi van assistir unes 150 persones, es va comptar amb la participació del diputat i candidat al Congrés per Tarragona, Jordi Salvador. A més, es va aprofitar aquesta trobada per retre homenatge a Josep Maria Climent, històric militant vallenc que va morir l’any passat.

Donada la proximitat de les eleccions municipals del 26 de maig, també s’hi van presentar les 14 llistes d’Esquerra a la comarca de l’Alt Camp.

Segons Josep Maria Pallàs, president comarcal d’ERC a l’Alt Camp, enguany és “la xifra més alta que mai ha presentat ERC des del 1979 a la nostra comarca, i ens dóna força per aspirar a esdevenir la primera força municipal de la comarca”.

Així, es van presentar els caps de llista de les 14 candidatures, que són: Dolors Palma Raposo a Aiguamúrcia, Josep Maria Flores Juanpere a Alcover, Xavier Rius García a Bràfim, Natàlia Targa Canela a Cabra del Camp, Josep Maria Canela Cunillera al Pla de Santa Maria, Ceferino Llaves Cuenca al Pont d’Armentera, Marc Bigordà Prió als Garidells, Francesc Xavier Pagès Alonso a Mont-ral, David Baraldés Cirera a Puigpelat, Jordi Pijoan Parellada a Querol, Laia Coll Martínez a Rodonyà, Antoni Vargas Espinosa a Vallmoll, Jordi Cartanyà Benet a Valls i Laia Pié Dols a Vilabella.

Deixa un comentari