//ERC d’Alcover presenta lema i els cinc primers de la llista

ERC d’Alcover presenta lema i els cinc primers de la llista

La candidatura d’Esquerra a les eleccions municipals a Alcover també ha presentat el seu lema: “Alcover, obert al futur”

per | 2019-04-10 19:49:5510/04/2019 19:49 | 0 comentaris

El cap de llista és Josep Maria Flores, que ja fa setmanes que es va presentar com a candidat.

La número 2 de la llista serà Anna Nebot Rion, logopeda i mestra, republicana de tota la vida i defensora de l’escola pública catalana, laica i inclusiva.

Al 3 hi haurà Jordi Invernon Bengoechea, advocat. Per a Invernon, per donar seguretat i bon servei a la ciutadania és fonamental, “un ajuntament molt atent, que respongui sempre les instàncies, que vigili el compliment de les ordenances i que ho posi fàcil a les persones que emprenen un negoci”.

La número 4 serà la independent Trini Garcia Luna, artesana i botiguera, feminista i alcoverenca des de fa 20 anys. Té estudis i experiència en els àmbits del periodisme i la gestió cultural i amb 56 anys segueix estudiant a la universitat.

Finalment, en 5è lloc hi haurà Gerard Tell Torrell, coordinador de prevenció, bomber voluntari i diable dels Bruixots, amant de la natura i enamorat del poble.

La candidatura d’Esquerra a les eleccions municipals a Alcover també ha presentat el seu lema: “Alcover, obert al futur”.

Deixa un comentari