//ERC-Compromís presenten les línies d’actuació en comerç, turisme i ocupació

ERC-Compromís presenten les línies d’actuació en comerç, turisme i ocupació

S’ha destacat que el Museu Casteller ha de ser un dinamitzador del centre comercial de la ciutat

per | 2019-05-14 10:25:3114/05/2019 10:25 | 0 comentaris

Aquest dimarts al matí, 14 de maig, la candidatura d’ERC-Compromís per Valls ha presentat les línies d’actuació en els àmbits de comerç, turisme i ocupació.

Jordi Cartanyà ha explicat que un dels objectius bàsics i principals és revitalitzar el teixit econòmic de la ciutat, i amb una ciutadania que disposi d’oportunitats.

Un dels principals punts d’atenció han de ser les persones en risc d’exclusió social. A més, el polígon de la ciutat ha de ser un punt potencial per a la feina dels joves.

També han presentat l’aposta de trobar l’encaix per a la concessió de baixos per a nous comerços, així com crear un punt d’assessorament.

Una altra de les línies més importants és seguir amb el pla de manteniment del Polígon i potenciar-ne la sostenibilitat. Amb tot, potenciar la marca del Polígon i així, ser un pol d’atracció.

Quant a les propostes en comerç i turisme, Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, ha plantejat les línies d’actuació que es preveu seguir, com és seguir potenciant l’Oficina de Turisme com a porta d’entrada al teixit comercial de la ciutat. Així, ha recordat que fa pocs dies l’Oficina de Turisme va participar al Mercat d’Escapades que es va celebrar a Barcelona, en què l’estand vallenc va destacar amb el Museu Casteller i la gastronomia de la ciutat.

També s’ha destacat que el Museu Casteller ha de ser un dinamitzador del centre comercial de la ciutat. Finalment, ha afirmat la necessitat de continuar apostant per les trobades gastronòmiques populars, com la Favatada.

Deixa un comentari