//ERC-Compromís per Valls no se senten satisfets del resultat de les eleccions

ERC-Compromís per Valls no se senten satisfets del resultat de les eleccions

Respecte als pactes pel govern de l’Ajuntament de Valls, Cartanyà assegura: “Estem oberts a parlar amb tothom i treballar en el projecte de ciutat”

per | 2019-05-30 13:13:1730/05/2019 13:13 | 0 comentaris

Aquest dijous, 30 de maig, Esquerra Republicana de Catalunya i Compromís per Valls han presentat un balanç dels resultats obtinguts per la coalició sobre els resultats de les passades eleccions municipals.

Precisament, el dia abans, la Secció Local d’ERC a Valls van celebrar una executiva per fer balanç de la campanya electoral i dels resultats de la jornada del dia 26 de maig.

En aquest sentit, el cap de llista de la coalició, Jordi Cartanyà, ha explicat que malgrat que els resultats electorals són positius no ens senten satisfets perquè aspiraven “a guanyar aquestes eleccions”.

Respecte als pactes per al govern de l’Ajuntament de Valls, Cartanyà assegura: “Estem oberts a parlar amb tothom i treballar en el projecte de ciutat. Decidirem el millor per a la ciutat.” Amb tot, el líder republicà assegura: “Se’ns fa difícil arribar a un acord amb els partits que van aprovar el 155 i van empresonar els nostres companys.”

Deixa un comentari