//El tema central del torn de precs i preguntes ha estat el darrer incident al barri antic de Valls.

El tema central del torn de precs i preguntes ha estat el darrer incident al barri antic de Valls.

També s’ha preguntat per la situació de la policia municipal

per | 2018-10-29 20:09:3529/10/2018 20:09 | 1 comentari

Des de tots els grups municipals s’ha preguntat per l’agressió a un avi al barri antic de Valls. També s’ha posat de manifest la manca d’efectius de la policia municipal i per com es pensa solucionar aquest problema a curt termini. Garcia (CiU) ha remarcat que la xifra d’efectius és la correcta a l’espera de 2 efectius més. També es planteja un augment en cas de ser necessari. Batet posa en valor la professionalitat dels agents.

Font (ICV) pregunta pels problemes per prestar un bon  servei de neteja. Batet (CiU) és conscient de la limitació i es plantegen plans d’ocupació per resoldre-ho.

ICV i CUP pregunten al govern el motiu pel qual no atén la petició dels treballadors de 35 h i cobrar baixes des del primer dia. Solé i Batet (CiU) treballen en les condicions dels treballadors perquè siguin el millor possible, però remarquen que hi ha certes limitacions.

Caballero (PP) pregunta pels acords de diàleg i pluralitat dels catalans i catalanes. Caballero afegeix “vallencs i vallenques” perquè no creu que siguin coherents amb aquesta pluralitat, sobretot per aquells que no pensen igual. Batet contesta que la democràcia és respectar les majories.

Ibarra (PSC) pregunta pel Museu Casteller, si formarà part de la Xarxa de Museus de Catalunya, i Batet manifesta que l’objectiu és tirar endavant de la millor manera possible.

Vicente (CUP) ha preguntat sobre patrimoni vallenc, ja que manifesta que es perd per deixadesa i especulació. Molls de l’estació del segle XIX, enderroc amb seguiment arqueològic? Fàbregas (CiU) explica que la llicència ha estat firmada per part de les administracions.

Un comentari

  1. Dolors capdevila 30 Octubre 2018 en 20:48

    Osti! Sr. Garcia regidor coneix el refran “d’on no n’hi ha no en raja” , la reunió d’ahir amb els veïns de casc antic MEMORABLE! Una mica més i us fiqueu sota la taula!! Reconegueu el problema l’heu provocat vostès ! Ni la policia local ni mossus! Només vostès! I ara venga que la policia arregli les cagades vostres SI SENYOR! Per favor llegeixi l’escrit que han fet a tots els diaris sobre la policia local…demani perdó! Per vendre la moto de males maneres!! HUMILTAT!! Reconeixer errors i intentar arreglar-los! però intentar quedar bé! No Sr. Garcia!! Avui nit farem una proba si vol!! Truquem a Mossus per veure les patrulles que treballen?? Truquem a la seva policia local per veure quantes patrulles treballen?? Siii ??
    Bonanit! I ànims casc antic!

Deixa un comentari