14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

El PSC vol fomentar la pràctica de l’activitat física entre la gent gran i joves

La candidata a l’alcaldia de Valls pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Rosa M.Ibarra, ha presentat el programa en matèria d’esports. Segons que ha manifestat “creiem que l’esport genera identitat ciutadana i facilita la integració de la ciutadania per a fer front a l’exclusió. És un factor socialitzador i educatiu, que a més millora la salut de la ciutadania”.

Per als socialistes, les entitats i clubs esportius de la nostra ciutat, amb el seu treball voluntari, representen un dels pals de paller de la cohesió i integració de persones en la pràctica esportiva.

El programa socialista proposa implementar programes que promoguin un estil de vida saludable i actiu, per evitar problemes emergents com el sobrepès i l’estil de vida sedentari.

A més, el PSC vallenc preveu promocionar la pràctica d’activitat física a la gent gran, gestionada i orientada pel Patronat Municipal d’Esports en l’espai que ocupi la Llar del Jubilat, en centres de salut, centres de dia i centres residencial per a gent gran

També volen promocionar la pràctica de l’activitat física en un sector de la població de joves, que queden exclosos per l’edat i per la manca d’aptituds o motivacions esportives (14-16 anys), Programa de fitness específic orientat a la gent jove i donaran impuls al programa Fitjove.

Altres propostes del programa socialista és promocionar l’aprenentatge de la natació entre els infants, amb la implementació d’un programa específic dins l’horari lectiu i finançat totalment per l’Ajuntament; garantir que tots els xiquest i xiquetes, sigui quina sigui la seva situació econòmica, puguin participar en els programes d’esport extraescolar; incidir en la participació i la implicació de les dones en àmbit de l’esport, per garantir la seva presència, i la seva participació en els òrgans de direcció de les entitats i organització de la cursa de la Dona, coincidint amb els actes del 8 de març; facilitar l’accessibilitat d’espais esportius municipals per a persones amb discapacitat, per tal de potenciar l’esport inclusiu adaptat; elaborar un pla Integral de reforma i modernització de les instal·lacions esportives locals, incidint de manera especial en l’eficiència energètica d’aquestes, per tal de fer-les més sostenibles, abaratint els consums; i recolzar tant als clubs esportius, com als esportistes d’elit de Valls, perquè ells també ajuden a promocionar la ciutat, portant el nom de Valls arreu.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula