//El PSC presenta part de la candidatura per a les municipals

El PSC presenta part de la candidatura per a les municipals

Aquest dissabte, 23 de març, tindrà lloc la primera jornada de reflexió sobre el futur de Valls

per | 2019-03-22 11:09:2822/03/2019 11:09 | 0 comentaris

Aquest divendres, 22 de març, a partir de dos quarts de 10 del matí al local del PSC de Valls (carrer de l’Església, 14), l’alcaldable Rosa Maria Ibarra ha presentat part de la candidatura del seu partit per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Ibarra, que ha estat acompanyada dels altres membres de la candidatura, ha explicat com seria la seva campanya i quines són les perspectives electorals del PSC de Valls.

Amb tot, Ibarra ha assenyalat que en aquesta candidatura han volgut conjuntar la gent jove amb l’experiència d’altres membres del partit. Així doncs, han volgut fer una candidatura renovada i obrir el PSC a la societat per fer de Valls una ciutat oberta i una ciutat per a tothom.

Pel que fa a la presentació de la llista oficial del partit es farà el dilluns 8 d’abril, al Convent del Carme, amb la presència de Miquel Iceta. Tot i així, avui, divendres 22 de març, s’ha detallat que Juan Martínez serà el número 2 de la llista, Assumpció Fernández serà la número 3, Albert Soriano serà el número 4 i Jordi Armengol serà el número 21, el responsable de tancar la llista.

Per altra banda, demà, dissabte 23 de març, a partir de dos quarts d’11 del matí a la Biblioteca Popular es durà a terme la Primera Jornada de Reflexió sobre el futur de Valls.

Deixa un comentari