//El cost dels menjadors escolars de l’Alt Camp pujarà 0,48 cèntims per alumne

El cost dels menjadors escolars de l’Alt Camp pujarà 0,48 cèntims per alumne

La setmana passada el Consell Comarcal de l’Alt Camp va presentar a Ensenyament un informe en què indica l’increment del cost dels menjadors escolars

per | 2020-01-28 14:02:4528/01/2020 14:02 | 1 comentari

El possible increment dels menjadors escolars a la comarca ha estat el tema més destacat d’un plenari de pur tràmit que el Consell Comarcal de l’Alt Camp ha fet aquest dimarts al migdia, que si no arriba a ser pels precs i preguntes del grup municipal d’ERC hauria durat un minut.

ERC ha plantejat algunes propostes al pressupost de l’ens comarcal, que encara no està fet. Una ha estat posar una partida pressupostària perquè l’increment dels menjadors escolar —que podria ser d’un 15%— no vagi només a les butxaques dels pares i mares afectats. En aquest punt el conseller d’Ensenyament va explicar que la setmana passada es va reunir amb el delegat a Tarragona, per presentar-li l’informe sobre la qüestió i buscar solucions. L’increment és de 0,48 cèntims per alumne cada dia —sempre que el nombre de menjadors escolars a la comarca es mantingui—, i el Consell espera resposta.

A més a més, ERC ha fet algunes propostes d’eficiència energètica com un estudi d’eficiència a la seu del Consell, apostar més per l’energia renovable i que el Consell treballi amb cooperatives energètiques pel que fa al consum; també demana més mesures en protecció civil i en identificació de les cases aïllades de la comarca.

One Comment

  1. Salvador 28 enero 2020 at 14:21

    Ara farà un any el conseller Josep Bargalló va fer una visita a l’escola de Cabra del Camp.
    Entre altres coses ens va dir que era posible que en no massa temps els menjadors de les escoles catalanes fossin gratuïts per als alumnes.
    Ara resulta que puja el preu…..
    Polítics fent política.

Deixa un comentari