//El conseller Calvet visita Valls per explicar les millores dels torrents de la ciutat

El conseller Calvet visita Valls per explicar les millores dels torrents de la ciutat

Es preveu destinar 2 milions d’euros als torrents de Valls

per | 2019-02-22 18:41:1622/02/2019 18:41 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls i la Generalitat han segellat un acord que serà clau per al desenvolupament del que és un projecte que el consistori s’ha fixat com estratègic per a la recuperació ambiental dels torrents de Valls com a espais singulars i grans zones verdes obertes a la ciutat.

Per aquest motiu, avui, divendres 22 de febrer, l’alcalde de Valls, Albert Batet, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en una visita institucional a la capital de l’Alt Camp han presentat l’acord, que inclou una inversió de 2 milions d’euros per part del govern català als torrents de la ciutat de Valls.

L’acte ha començat a les 5 de la tarda, aproximadament, on l’alcalde Albert Batet i el conseller Damià Calvet han signat el llibre d’honor de la ciutat. Seguidament, s’han desplaçat, des del parc Mas Miquel fins al torrent del Catllar on s’han exposat totes les actuacions en matèria d’aigua que es duran a terme en aquest municipi durant els propers anys.

Calvet ha assenyalat que “aquest és un projecte ambiciós, però necessari” i ha afegit que “la bona coordinació entre la Generalitat i l’Ajuntament de Valls permetrà integrar els cursos fluvials a la ciutat i crear un espai verd i agradable”. Batet ha explicat que primer de tot es vol posar en valor el paisatge i fer una tasca de recuperació; seguidament, fer un espai sostenible i, finalment, tancar la depuradora del Fornàs.

Deixa un comentari