//De moment, ja s’han omplert cinc autobusos per anar a la manifestació de dissabte a Barcelona

De moment, ja s’han omplert cinc autobusos per anar a la manifestació de dissabte a Barcelona

Els autobusos sortiran a dos quarts de 3 de la tarda des de l’estació de busos de Valls

per | 2019-02-14 09:30:3914/02/2019 09:30 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 16 de febrer, a les 5 de la tarda, es farà a Barcelona la manifestació que ha convocat l’ANC i que han secundat tots els partits i entitats sobiranistes per denunciar el judici contra el Procés. La manifestació, que es preveu que serà massiva, sortirà de la plaça d’Espanya i omplirà la Gran Via fins a la plaça de la Universitat.

La manifestació es fa només quatre dies després de l’inici del judici per l’1 d’octubre, en defensa de la democràcia i contra la judicialització de l’exercici de drets fonamentals.

Pel que fa a Valls, a mitjan setmana ja s’havien omplert cinc autobusos, als quals caldrà afegir els que s’organitzen en diversos municipis de l’Alt Camp com el Pla de Santa Maria i Alcover.

Les persones que encara no ho hagin fet poden reservar la seva plaça d’autobús a [email protected], trucar als telèfons 629 967 023 o 680 576 189 o acudir a la tradicional paradeta que es munta cada setmana durant el Valls per la Llibertat. El preu del viatge és de 5 euros. Els autobusos sortiran a dos quarts de 3 de la tarda des de l’estació de busos de Valls i tornaran quan acabi la manifestació, cap a dos quarts de 8 del vespre.

Deixa un comentari