//Coneix les 16 candidatures a les eleccions del 10N per Tarragona

Coneix les 16 candidatures a les eleccions del 10N per Tarragona

A la circumscripció de Tarragona estan en joc 6 escons del Congrés dels Diputats i 4 escons del Senat

per | 2019-10-09 13:20:1109/10/2019 13:20 | 0 comentaris

Aquest matí de dimecres, 9 d’octubre, s’ha fet públic el Butlletí Oficial de l’Estat amb les candidatures que concorreran a les eleccions generals de l’Estat el proper 10 de novembre. Les ciutadanes i ciutadans de l’Alt Camp estan cridats a votar les candidatures de la circumscripció de Tarragona, on hi ha en joc 6 escons del Congrés dels Diputats i 4 escons del Senat.

Pel que fa a les candidatures que es presenten a Tarragona, hi ha un total de 16 llistes per al Congrés dels Diputats. Per part dels partits que van obtenir representació per Tarragona el passat 28A, encapçalen la llista d’ERC-Sobiranistes Jordi Salvador i Norma Pujol; la del PSC, Joan Ruiz i Sandra Guaita; la de Cs, Sergio del Campo i M. Carme Margalef; la de JxCat, Josep Rull i Ferran Bel, i la d’ECP-Guanyem el Canvi, Ismael Cortés i Carolina Burgos.

En les anteriors eleccions del 28A el resultat va ser de 2 escons per a ERC i 1 per a cadascuna de les formacions ja esmentades. Aquesta repetició d’eleccions compta amb la novetat de la candidatura de la CUP, que a Tarragona encapçalen Mariona Cuadrada i Sergi Saladié.

Les altres 10 formacions que concorreran les eleccions al Congrés seran el PP (amb Jordi Roca i Montserrat Duch al capdavant), VOX (amb Alejandro de Anta i Isabel Lázaro), PACMA (amb Iván Guijarro i Silvia Arlanzón), PUM+J (amb Maria del Rosario Muñiz i Elisabeth Altayó), PCPC (amb Alberto Blázquez i M. Carmen Beltrí), EB (amb Josep Lluís Calabuig i Concepció Benito), PCOE (amb Sergi Martín i Manuela Leiva), PCTC (amb Albert Camarasa i Olga Says), IZQP (amb Eduardo Cano i Júlia Sala) i Recortes Cero-GV (amb Rut Clemente i Gerard Fonts).

Quant al Senat, les llistes per Tarragona són un total de 14, ja que ni la CUP ni el PCOE s’hi presenten.

Deixa un comentari