//Ciutadans (C’s) dona a conèixer els tres primers noms de la llista a les municipals de Valls

Ciutadans (C’s) dona a conèixer els tres primers noms de la llista a les municipals de Valls

És la primera vegada que la formació taronja presenta llista a la capital de l’Alt Camp.

per | 2019-04-12 13:11:0712/04/2019 13:11 | 0 comentaris

Ciutadans (Cs) ha confirmat els tres primers noms de la candidatura que presenta a les eleccions municipals pel proper 26 de maig. Recordem que és la primera vegada que la formació taronja presenta llista a la capital de l’Alt Camp.

Cristina Laiz es presenta per primera vegada com a candidata a l’alcaldia de Valls. Nascuda a Callosa de Segura (Alacant) i veïna de Valls des de fa 17 anys, Laiz és Enginyera Superior Industrial per la Universitat de Saragossa, té un Màster en Supply Chain per l’Institut Català de la Logística (ICIL). Casada i amb dos fills, és militant de Ciutadans des de 2018 i coordinadora de Ciutadans Valls des de gener d’enguany. Amb 20 anys d’experiència en el sector privat com a cap de projectes en empreses com Lear Corporation, Conforma i Faiveley Transport,

La número dos de la llista és Maria José Ramírez. Nascuda a Tarragona, de pares i avis del municipi malagueny de Campillos és veïna de Valls des de la seva infància on va cursar els seus estudis de Tècnic Especialista en Administratiu  a l’institut Jaume Huguet. Membre del departament de logística de Norel des de fa 21 anys, compagina el treball en el sector amb la criança de les seves 3 filles, i des de 2014 anys és membre de l’Associació de Cardiopaties Congenitas Cor Avant .

I en número tres de la candidatura és Juan Pedro Noguero. Nascut a Albacete, cursa els seus estudis en el col·legi Sagrada Família de Reus. Casat, pare de dos fills i resident a Valls des de 2012 ha desenvolupat la seva trajectòria laboral en el sector serveis en les àrees de logística i hostaleria i en el sector de la construcció. Militant de ciutadans des del 2017, és en l’actualitat secretari i delegat de l’acció sindical IBI independents BIC Ibèria, on exerceix la seva professió d’operari de planta des del 2013.

Deixa un comentari