//Arxiven les diligències d’investigació a Albert Batet per la col·laboració amb l’1-O

Arxiven les diligències d’investigació a Albert Batet per la col·laboració amb l’1-O

S’han arxivat les diligències perquè “no s’ha pogut determinar que l’investigat hagi dut a terme cap actuació delictiva en relació amb el referèndum il·legal”

per | 2019-02-07 16:41:5107/02/2019 16:41 | 0 comentaris

A través d’una piulada, Albert Batet, alcalde de Valls, ha fet públic avui, dijous 7 de febrer, que ha rebut la notificació de l’arxivament de les diligències d’investigació per col·laboració amb l’1-O.

La investigació es va iniciar al setembre de l’any 2017, després que el president i vicepresident de la Generalitat s’adrecessin als alcaldes de Catalunya per comunicar-los que els ajuntaments havien de posar a disposició de la Generalitat els locals per utilitzar-los com a centre de votació per al referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Finalment, s’han arxivat les diligències perquè “no s’ha pogut determinar que l’investigat hagi dut a terme cap actuació delictiva en relació amb el referèndum il·legal”.

A través de la piulada Albert Batet ha expressat que “triga més o triga menys, però les farses politicojudicials acaben caient pel seu propi pes”.

Deixa un comentari