//Albert Batet nou president de Junts per Catalunya

Albert Batet nou president de Junts per Catalunya

Hauria estat proposat pel mateix Carles Puigdemont i agafa el relleu de Jordi Sánchez, que tenia el càrrec de forma simbòlica

per | 2019-09-03 20:01:4103/09/2019 20:01 | 0 comentaris

Segons avançava NacióDigital, el vallenc Albert Batet serà qui presidirà el grup de Junts per Catalunya al Parlament català. L’aposta perquè sigui l’exalcalde de Valls el nou líder del partit hauria estat del mateix Carles Puigdemont, persona molt vinculada a Batet des de fa anys.

Batet, que ja no es va presentar a les darreres eleccions de la capital de l’Alt Camp, ocupava el càrrec de portaveu dels independentistes a la cambra catalana i es trobava estretament vinculat a la figura de Carles Puigdemont.

En una reunió celebrada aquest dimarts a la capital de Bèlgica, Brusel·les, Puigdemont hauria decidit que fos Batet el nou president del partit, substituint a Jordi Sànchez que ho era de forma simbòlica. A la reunió també es trobava el president Quim Torra.

Batet va ser alcalde de Valls des de l’any 2008 fins l’any 2019 on ja no es va presentar a la reelecció del càrrec, també ha ocupat càrrecs a la Diputació -vicepresident entre els anys 2011 al 2015-, ha estat fins ara portaveu del grup Junts per Catalunya i és membre de la Crida Nacional per la República.

Deixa un comentari