//Valls al 100%!

Valls al 100%!

per | 2019-03-22 10:37:4322/03/2019 10:37 | 0 comentaris

Voldria aprofitar aquestes primeres línies com a candidata de Junts per Valls a l’alcaldia per expressar, en primer lloc, el meu agraïment més sincer a tots els vallencs i vallenques que, en aquests darrers dies, m’heu manifestat el vostre suport. També a tota l’assemblea que aquesta mateixa setmana va aprovar per unanimitat la meva candidatura a encapçalar la llista de Junts per Valls a les properes eleccions municipals. Moltes gràcies per tot aquest suport i aquest escalf a tots els que m’heu dit, “endavant Dolors”. Per a mi, en aquest nou repte, és molt important.

En segon lloc, també el més gran dels agraïments a l’Albert Batet. La ciutat ha tingut el millor alcalde, amb el qual tots els que l’hem acompanyat aquests anys hem après, hem fet avançar la ciutat i l’hem fet créixer. El fet de no presentar-se a les properes eleccions municipals com a cap de llista ha estat una decisió difícil, però alhora una decisió compromesa i pensant en la ciutat, creient fermament en la regeneració i que, com ell ha destacat, aquesta era la millor de les decisions per Valls i pels vallencs, per continuar avançant i anar més amunt, amb noves idees i noves formes, però amb el mateix esperit de servei a favor de la ciutat amb què sempre hem treballat des de l’Ajuntament. Per això, amb molt d’orgull, amb molta responsabilitat i amb totes les il·lusions, accepto el repte d’encapçalar la candidatura.

 

Amb tota la humilitat, amb tota la força, amb tota l’energia meva i de totes les dones i homes que encarem aquest nou projecte, a la vostra disposició

 

En aquesta barreja de sentiments d’aquests últims dies, voldria dir-vos sobretot que em teniu a la vostra disposició, per al que convingui. Soc i continuaré sent la Dolors de sempre, treballant a peu de carrer, des de la proximitat, amb les entitats i associacions. Estic, i tot l’equip amb què ens presentarem a les eleccions també, per treballar per Valls, per escoltar i compartir amb vosaltres el que volem per a Valls. Tots estimem Valls i, estimar Valls vol dir que la nostra feina no ha de ser altra que treballar per la gent de Valls, per a tots i cadascuns, perquè a Valls es visqui millor. Com a ciutat hem avançat molt en aquests anys, hem posat uns pilars sòlids i ara cal més energia que mai per anar encara més lluny.

Aquest és el meu compromís i la meva condició per acceptar ser la candidata: Valls al 100% i dedicació total a Valls. No tinc cap interès a anar a la Diputació, a la Generalitat o al Parlament. En aquest nou repte no em mou res més que no sigui Valls. Això és així perquè hem fet molta feina per a la ciutat en tots aquests anys, però per a mi ara ens marquem un nou horitzó de futur. Ara és el moment de Valls al 100% perquè, així ho veig jo, tenim molta feina a fer. L’equip de vallenques i vallencs que formaran part de la candidatura és un equip per encarar tots aquests reptes, per afrontar aquest nou projecte i fer-ho des de la pluralitat d’idees, com un projecte obert a tothom i en el qual tothom hi ha de poder dir la seva.

Per això mateix, amb tota la humilitat, amb tota la força, amb tota l’energia meva i de totes les dones i homes que encarem aquest nou projecte, a la vostra disposició.

Deixa un comentari