//Us representaré amb ganes

Us representaré amb ganes

per | 2019-05-10 11:05:3610/05/2019 11:05 | 0 comentaris

Gràcies per fer-me confiança. Gràcies per permetre’m representar-vos. El passat 28 d’abril un total de 51.021 persones de les comarques de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès vau decidir que la meva veu s’escolti al Congrés de Diputats, la veu de Junts per Catalunya. Gràcies per donar-me la possibilitat de defensar aquesta terra i tota la seva gent a Madrid.

Malgrat la presó preventiva i el judici ignominiós al qual em veig sotmès, durant la campanya de les eleccions generals vaig poder dirigir-me a vosaltres en algunes ocasions. No va ser en les condicions desitjables, només autoritzat a expressar-me a través de mitjans telemàtics o responent entrevistes per escrit, però el meu missatge us va arribar.

Durant la campanya us deia que tenia ganes de representar-vos i ara, en ser escollit com a diputat, puc afirmar que us representaré amb ganes. Ho faré en nom de tots, viviu on viviu, us dediqueu al que us dediqueu, tingueu l’edat que tingueu. Us representaré a tots, vetllaré perquè tingueu les oportunitats que mereixeu per construir el vostre projecte de vida.

Defensar la independència del nostre país és compatible amb la defensa de les qüestions que són importants en el dia a dia dels tarragonins, dels ebrencs i dels penedesencs. Educació i sanitat de qualitat, infraestructures a l’alçada de les nostres necessitats, cura de la gent gran i dels infants, habitatge digne, llocs de treball de qualitat, entorn protegit. En definitiva: benestar, progrés, seguretat.

Estigueu segurs que construirem una República catalana per a tothom. Per a les catalanes i els catalans que residiu en aquestes 10 comarques i també per a les empreses que generen riquesa i prosperitat. Un creixement sostenible, equilibrat, just. Aquesta demarcació suma un talent col·lectiu extraordinari, ja sigui en el camp de la indústria química o la vitivinícola, en recerca, en el sector turístic, per citar-ne només alguns.

Nosaltres som la gent que suma, que fa, que no defalleix mai. Aniré al Congrés de Diputats a fer política, també a defensar tot el que va significar l’1 d’octubre. Estic molt satisfet de la confiança que heu dipositat en mi i en la candidatura que he tingut l’orgull d’encapçalar, especialment perquè el 28-A va ser una jornada d’una elevada participació. Gràcies una i mil vegades. Doneu per fet que posaré tota la meva empenta, totes les meves ganes, a representar-vos.

Buscarem una solució política al conflicte. Malgrat els seus esforços per jutjar les nostres idees legítimes, per complir el mandat del poble posant les urnes, no defallirem. Compteu amb mi, compteu amb nosaltres. Ho farem tots junts.

Soto del Real

Deixa un comentari