14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

Tornarem a fer el tanoca

Senyores i senyors, quan aquest setmanari vegi la llum, faltaran ben just quaranta-vuit hores perquè els homes i dones d’aquest país i del conjunt de les Espanyes vagin a votar per enèsima vegada la persona que haurà de portar els destins de l’Estat espanyol els propers, vagin vostès a saber, mesos o anys. Tornarem, en definitiva, a fer el tanoca després que ja el mes d’abril féssim el mateix i l’envanit d’en Sánchez hagi estat incapaç de formar govern.

De fet, l’Estat espanyol té un greu problema de sostenibilitat com a tal, ja que arran de l’inici del procés català ha estat incapaç de formar majories o governs mínimament estables, i el Procés ha aconseguit que tots els partits polítics, monarquia inclosa, hagin acabat en un estat d’histerisme sistèmic que, francament, fa ben difícil que Espanya, com a tal, pugui articular un mínim projecte per a més d’uns pocs mesos.

I és clar, en un moment en què està a punt d’arribar un altre sotrac econòmic; en un moment en què la canalla i joventut del nostre país ha perdut la por; en un moment en què el deute de l’Estat és impagable; que les pensions perillen i que el model grec es podria traslladar ben aviat a l’Estat, les coses, senyores i senyors, no pinten gens bé. I és que diumenge anirem a votar, però no en sortirà, novament, res en clar.

Quan els governs manaven de veritat i no pas els poders als quals no podem votar, tal com ho fan ara, es feien plans per a terminis de cinc, deu, quinze anys; ara l’Estat tampoc podrà aprovar uns pressupostos, si no és que es munta una mena de govern “de salvament nacional”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

1 comentari

  1. ” la canalla i joventut del nostre país ha perdut la por…” si con esa expresión pretende referirse a la violencia desatada en nuestras ciudades en las últimas semanas creo que no es muy exacto, no se si antes tenían miedo ni a qué, yo no encuentro razón para ello, pero es seguro que, visto lo visto, han perdido la razón.

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Més articles de l'autor

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula