//Realment, fan por!

Realment, fan por!

per | 2019-08-22 16:35:5322/08/2019 16:35 | 0 comentaris

Senyores i senyors, realment estem en un moment de la història força desgraciat pel que fa a la classe política que ens ha tocat; una classe política que té el sentit humanitari al nivell de la sola de les sabates, i ja no parlem d’altres qualitats que se suposa que haurien de tenir els servidors públics.

Ens han tocat uns polítics populistes, mentiders compulsius, oportunistes i amb l’ànima venuda al maligne. Fa realment por, com juguen amb la vida de les persones, com no tenen amor de servei ni compassió pels seus ni pel proïsme i només funcionen a base d’enquestes i de mentir per posar la gent de bé al costat seu.

Tot i així, senyores i senyors, tenim el que ens mereixem, ja que prèviament que aquesta colla d’enviats del maligne ocupessin el poder, molt de temps enrera, els qui podrien ser els seus avis van conquerir per la força països africans per espoliar-los, fer dels seus ciutadans esclaus o, més posteriorment, muntar i desmuntar dictadors amb guerres sense escrúpols. Els omplim també amb les nostres deixalles els seus camps, i després no volem que vinguin a refugiar-se als nostres confortables països, això sí, en vies d’extinció, ja que també es van carregant lentament però inexorable l’estat del benestar. Juguen amb les vides humanes com qui juga una partida d’escacs o de parxís i després només estan pendents de les enquestes, no fos cas… Treballen, de fet, perquè a les enquestes sempre estiguin ben amunt, ni que sigui a costa d’un grapat de vides humanes que, de fet, no deixen de ser pàries, i a banda ja preparen noves retallades per als blanquets nadius.

Deixa un comentari