//Nadal amb bon fengshui

Nadal amb bon fengshui

per | 2019-11-28 18:15:4828/11/2019 18:15 | 0 comentaris
Col·laboradora

A menys d’un mes de les festes nadalenques hi ha qui ja ha començat a posar-ne els guarniments, bé a la llar o bé a la feina.
Una pregunta freqüent en arribar aquestes dates és com podem decorar d’acord amb les indicacions del fengshui.

El primer a considerar és que cal un ambient endreçat, ja que mai no s’ha d’aplicar fengshui en un entorn massa atapeït o caòtic. Si volem afegir molts elements decoratius nadalencs a un espai, potser no seria sobrer retirar-ne alguns dels habituals, que ja tornaran al seu lloc passades les festes. La proposta és, doncs, canviar la decoració i no augmentar-la.

Si sou dels que poseu arbre, on col·locar-lo? Un lloc on sempre estarà bé és al sector est del vostre plànol. Si no us resulta possible ubicar-lo en aquest punt, podeu cercar el sector est de l’estança on us vagi bé de posar-lo. En una casa en què s’hagi fet un estudi de fengshui aprofundit es podrà determinar amb més precisió si hi ha altres punts convenients per posar-lo
Un cop instal·lat, com guarnir-lo? Cal tenir en compte que un arbre correspon a l’element fusta (dels cinc amb què treballa el fengshui: foc, terra, metall, aigua i fusta). Aquests elements es relacionen entre ells de diverses maneres. En l’anomenat cicle de creació, el foc produeix terra, la terra crea el metall, el metall conté aigua, l’aigua nodreix la fusta i la fusta alimenta el foc. En l’anomenat cicle de control, la fusta consumeix la terra, la terra estanca l’aigua, l’aigua apaga el foc, el foc fon el metall i el metall talla la fusta.

A l’hora de fer-los servir convé fer servir el cicle de creació, que és harmònic. Per tant, si, per exemple, decorem l’arbre (element fusta) amb objectes vermells o estrelles (element foc) i daurats o boles (element metall), caldria afegir-hi element terra (objectes quadrats o grocs o marrons) per completar el cicle: la fusta crea foc; el foc, terra; i la terra, metall. Si el decorem amb elements blancs (element metall), que és tendència, caldrà afegir-hi element aigua (color blau).

Si desitgeu ampliar aquesta informació, no dubteu a escriure’m a [email protected]

Deixa un comentari