//Les energies del porquet feliç

Les energies del porquet feliç

per | 2019-02-08 11:38:2708/02/2019 11:38 | 0 comentaris
Col·laboradora

El passat dimarts 5 de febrer hem donat la benvinguda, segons el calendari solar xinès, a l’any del porquet i, amb ell, a noves energies.

Aquest inici suposa l’arribada de noves influències no només per a les persones segons la seva carta de 4 pilars (carta astral feta segons l’astrologia xinesa), sinó també per als espais (llars, negocis, comerços). Així, les anomenades estrelles anuals, en el termini d’un any a comptar des del principi de l’any solar xinès, habiten a les diverses orientacions cardinals.

Entre elles, cal tenir sempre en compte, com a mínim, l’energia de l’estrella anomenada 2, perquè pot comportar problemes relatius a la salut, i la de l’estrella 5, que sol provocar imprevistos desagradables.

La cura per a la primera consisteix en una carbassa (o Wu Lu) com la de la imatge. No és per casualitat que els antics metges xinesos feien servir aquests fruits per desar-hi els remeis (herbes, etc.) El dia 5 de febrer de 2019 s’haurà de col·locar al sector nord-est (NE).

Per guarir la visita de l’estrella 5 s’usa un bol de metall daurat que contingui 1 kg de sal gruixada. El dia 5 de febrer de 2019 s’haurà de posar al sector sud-oest (SO).

Es veu que el caràcter xinès que correspon al concepte de família representa un porc sota un sostre, per indicar que cap casa està completa sense el seu porquet feliç. Aquest animal del zodíac xinès s’associa, doncs, a la pau i a la comoditat de la llar, a gaudir de la família i els amics; en definitiva, a l’hospitalitat. Tant si teniu un porquet feliç a casa vostra com si no, no deixeu mai de gaudir-ne. Casa vostra ha d’ésser com un bàlsam que us permeti refer-vos del cansament diari i de les preocupacions. Feliç any nou xinès!

Deixa un comentari