//Castells al màxim nivell i tot està obert

Castells al màxim nivell i tot està obert

per | 2018-08-31 12:42:4531/08/2018 12:42 | 0 comentaris

El Concurs pot ser a l’abast de Valls, però no es pot caure en favoritismes, som just a la meitat de la temporada i encara falta molt per arribar als objectius més preuats 

 

La diada de Vilafranca ha donat mostres, una vegada més, del gran nivell casteller, i el Concurs de Tarragona es presenta obert a diverses expectatives. Vilafranca passa per moments difícils bàsicament per lesions del pom de dalt, posicions que estan restituint, però conserva el seu gran potencial. Els castellers hi són tots, si bé és difícil recuperar la moral que li està menjant la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una Colla Vella que malgrat no sortir-se’n amb el 4 de 10 amb folre i manilles va saber reconduir la diada amb el 4 de 9 amb folre i el pilar mercès al seu gran ventall casteller, que li permet salvar situacions complicades. Vilafranca tenia posades moltes il·lusions amb la seva diada de festa major, però no va poder amb el potencial de l’actual Colla Vella i va ser superada una altra vegada per la colla rosada aquesta temporada. I més que per un castell determinat, va ser superada globalment per una actuació que demostra l’extens potencial i les diverses cartes que té en aquets moments la Colla Vella per sortir guanyadora en qualsevol plaça i per fort que sigui el rival que tingui davant. Si bé no cal caure en una eufòria desmesurada, perquè cal treballar les manilles i fer-se més forts amb els castells de deu. La Colla Joves va reeditar la seva gran fortalesa amb el 2 de 8, però va ser una bona notícia i un gran pas carregar el 5 de 9 amb folre perquè cal obrir ventall. Això és un aspecte que els seus components saben, i aquesta obertura cap al 5 de 9 amb folre n’és un bon indicatiu. En calen d’altres, però de la Joves sempre cal esperar el millor perquè es una colla que en qualsevol moment pot trencar els motlles i esquemes.

El Concurs pot ser a l’abast de Valls, però no es pot caure en favoritismes, som just a la meitat de la temporada i encara falta molt per arribar als objectius més preuats.

Deixa un comentari