//A través del temps

A través del temps

per | 2019-07-25 13:58:2325/07/2019 13:58 | 0 comentaris
Col·laboradora

L’estiu convida a cercar una estona i un raconet a recer de la calor, de les mosques i dels mosquits per submergir-se en una lectura lleugera i refrescant. El títol d’avui correspon a un dels llibres que us vull recomanar per evadir-vos i que potser alguns ja coneixeu.

Comencem, però, pel seu autor, Brian Weiss (Nova York, 1944), psiquiatra i escriptor d’èxit. Es va graduar amb honors a les universitats de Colúmbia i Yale. Ha estat professor a la Universitat de Miami i director del Departament de Psiquiatria del Centre Mèdic Mount Sinai, també a Miami.
A partir de la seva pràctica professional de la psiquiatria va desenvolupar una metodologia per treballar la regressió a vides passades.

En el llibre Muchas vidas, muchos maestros (Ediciones B), del qual ja s’ha celebrat el 30è aniversari i ha estat traduït a quaranta idiomes, narra les seves vivències amb la Catherine, una pacient clau en la seva trajectòria. El que va començar com una sessió d’hipnosi psiquiàtrica més va acabar revelant a Weiss tot un món per explorar, no només pel que fa a la reencarnació sinó també amb relació a la pervivència de l’ànima després de la mort.

Segons la seva experiència, que ha treballat la regressió amb més de quatre mil persones, recordar situacions traumàtiques de vides anteriors ajuda a guarir traumes, fòbies, etc.
Si la seva primera obra (Muchas vidas…) se centra en el cas que va determinar el rumb de la seva carrera, el segon, A través del tiempo, narra els treballs amb diverses persones.

Si les llegiu, i us quedeu amb ganes de més, n’hi ha moltes d’altres, entre les quals Lazos de amor, Los mensajes de los sabios, Meditación, Espejos del tiempo o Eliminar el estrés.
Segur que us atraparan. I és que, com deia el místic Teilhard de Chardin: “No som éssers humans que tenen una experiència espiritual. Som éssers espirituals que tenen una experiència humana.”

Deixa un comentari