/Història
Història2014-05-12T17:21:16+00:00

Vint-i-sis anys informant

Han passat vint-i-sis anys des d’aquell 14 d’abril de 1988 en què es presentava a la discoteca Stars —actualment House— «La nova premsa». Amb aquest eslògan i amb un farcell ple d’il.lusions i esperances un equip molt jove donava pas a una experiència engrescadora, la de tirar endavant un nou setmanari per a Valls i el més important per a la comarca de l’Alt Camp, la qual fins al moment havia estat un xic oblidada, informativament parlant.
La declaració d’intencions d’aquells primers moments marcaven una obertura total, amb una informació objectiva i un tractament especial per a totes les entitats, agrupacions i ens existents a la nostra comarca. El setmanari es volia convertir en la veu de tothom, perquè la gent de l’Alt Camp tingués un mitjà d’informació realment propi i amb ganes de col·laborar amb tothom.
Els inicis van ser molt durs. Hom no donava ni un mes de vida al nostre projecte i ja hem arribat al número mil.
Ara, quan mirem enrere i veiem tot el que hem viscut sentim l’orgull d’una feina feta més o menys bé, que haurà agradat o no, però en la qual s’ha posat tota la il·lusió i l’esforç d’un gran equip de treball. Aquest equip humà ha anat canviant, la metamorfosi pròpia d’una empresa jove i amb ella també ha anat canviat el mateix setmanari, però sempre conservant els nostres ideals de serveis a una comarca que estimem, que és la nostra font de vida i la raó de ser.
El suport de l’empresa editora ha fet que s’aconseguís ser líders en molt aspectes, en el color en les portades, en la creació de dos setmanaris i com no en l’equipament informàtic, ja que el vallenc disposa dels mitjans més nous del mercat, per oferir un millor producte als nostres lectors. Avui amb el cor ple de records, d’experiències viscudes, pensem ja en el demà, en continuar treballant per fer possible que el nostre mitjà de comunicació aconsegueixi complir mil números més, perquè els ciutadans de l’Alt Camp i municipis limítrofs puguin seguir tenint la seva informació puntual d’una manera objectiva i independent.
Els reptes han canviat; però la filosofia, no i l’engrescament d’aquells primers moments continua vigent en el nostre dia a dia. No podem acabar sense donar les gràcies al suport que hem rebut dels comarcans en aquests set-cents nœmeros, gràcies a la col·laboració de moltes persones i institucions. Gràcies a l’Alt Camp.

Descarrega’t en PDF tota la història d’El Vallenc