Ha sigut aquest migdia quan el CF Pobla de Mafumet feia públics els noms dels nous entrenadors del primer equip: Xisco Muñoz, membre de la Secretaria Tècnica del Nàstic, i Manel Cazorla, entrenador del Juvenil A. Així, des d’avui, Muñoz i Cazorla lideraran l’equip, que demà disputarà el primer partit sota les ordres dels entrenadors. Els dos tècnics de la casa treballaran conjuntament, i comptaran amb el suport d’Eduardo Vílchez.

Muñoz destaca que tant ell com Cazorla emprenen aquest nou repte amb “molta il·lusió, és un repte molt bonic”. Assegura, a més: “Mirarem de continuar amb les pautes que havia marcat fins ara Rodri.” “Els nois ens han rebut de la millor manera possible, ara estem a l’expectativa del partit de demà”, explica el nou entrenador de la Pobla.

Demà, partit contra el CF Palamós

Demà, 13 de setembre, a les 19.30 hores la Pobla disputarà el primer partit sota les ordres de Muñoz i Cazorla. El partit serà contra el CF Palamós, al camp de l’equip contrari.

Muñoz explica: “Demà anem a un camp complicat i juguem contra un equip també difícil. Serà un partit seriós, haurem d’estar tots molt ordenats i intentar aprofitar els nostres punts forts. El més important serà evitar les oportunitats.”