//Valls torna a recordar Xavi Tondo un any més

Valls torna a recordar Xavi Tondo un any més

Ha estat la prova més dura de les edicions realitzades fins al moment, amb molta exigència i pujada a l'Alt de la Mussara

per | 2019-07-07 11:45:1007/07/2019 11:45 | 0 comentaris

Valls ha tornat a gaudir d’una edició de la Clàssica Xavi Tondo i Volpini, una edició que s’ha celebrat aquest diumenge per la comarca de l’Alt Camp i que enguany passava a ser puntuable per a la Copa Catalana de Ciclisme -Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall-. Així, deixava de ser puntuable per a la Copa Espanya, com en les últimes edicions.

Desenes de ciclistes -èlit i sub-23- s’han reunit davant del pavelló que porta el nom del ciclisme vallenc desaparegut Xavi Tondo, en el què ha estat un altre acte de record cap a l’esportista, tant estimat per a tota la ciutat.

Organitzat per la Secció Ciclista del CB Valls, el Club Ciclista Tondo, els amics de Xavi i amb la col·laboració del PME de Valls i l’Ajuntament, la sortida ha estat a les 10 del matí i ha comptat amb una de les edicions més dures fins ara. Recorregut de 130 km. S’ha passat per localitats com Valls, Pla, Pont, Vila-rodona, Bràfim i Nulles, Després de 40 km inicials de certa facilitat, s’ha encarat un segon tram de recorregut molt més dur, destacant l’Alt de la Mussara.

 

Deixa un comentari