//Valls acollirà l’inici de la vuitena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya aquest dissabte

Valls acollirà l’inici de la vuitena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya aquest dissabte

Des d’avui, divendres, hi haurà restriccions a la zona del Fornàs per desplegar tot l’operatiu necessari per a la cursa

per | 2019-08-30 08:25:1630/08/2019 08:25 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 31 d’agost, Valls serà el punt de sortida de la 8a etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya. Es tracta d’una etapa que té un recorregut de 166.900 km i va de Valls fins a Igualada. La Vuelta està englobada dins de la categoria UCI World Tour, la màxima divisió del ciclisme mundial, i any rere any reuneix els millors equips i ciclistes del món.

La Vuelta és una cursa per etapes nascuda el 1935, que ha esdevingut una de les tres curses per etapes més prestigioses del món, al mateix nivell que el Tour de França (1903) o el Giro d’Itàlia (1909). Darrerament la Vuelta ha passat per Valls en diverses ocasions: el 2010 durant l’etapa Tarragona-Vilanova i la Geltrú, i el 2017, en l’etapa Escaldes-Engordany – Tarragona. La darrera vegada que Valls va acollir una sortida d’aquesta competició va ser el 2013, amb l’etapa Valls-Castelldefels, de 169 km.

Pel que fa al recorregut que tindrà lloc per Valls, es farà una sortida neutralitzada pels carrers de la ciutat des del passeig President Tarradellas (davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini), cap al carrer Rafel de Casanova fins al tanatori municipal, carretera del Pla fins a la Font de la Manxa, continuarà pel carrer Anselm Clavé i d’aquí s’arribarà a l’N-240/carretera de Barcelona fins a Alió, on es posarà el cronòmetre de l’etapa en marxa.

Les casetes publicitàries obriran a mig matí del dissabte 31 d’agost, el control de signatures començarà una mica abans de les 12.00 h i s’allargarà fins a les 12.58 h, hora en què està prevista la sortida neutralitzada des de davant de l’aparcament municipal de la zona del Fornàs, en direcció el carrer Rafel de Casanova.

A partir d’avui, restricció a la zona del fornàs
Amb motiu de les feines de preparació de l’esdeveniment, aquest divendres 30 d’agost, a partir de les 15 h, i fins dissabte 31 d’agost, a les 15 h, no es podrà estacionar als carrers Rafael de Casanova, Tres de Nou, Cinc de Vuit, Francesc Costas, avinguda del Fornàs, passeig President Tarradellas i a l’aparcament del Fornàs. Durant aquest període també es tallarà la circulació de vehicles al passeig President Tarradellas.

El mateix dissabte, 31 d’agost, a les 12.00 h es tallarà el trànsit d’aquestes vies i amb l’inici de la Vuelta no es podrà circular pels carrers que formen part del recorregut de l’esdeveniment esportiu.

Deixa un comentari