//Unes 500 persones participaran en la cursa Pedala per La Marató de TV3 a Cabra

Unes 500 persones participaran en la cursa Pedala per La Marató de TV3 a Cabra

Hi ha dos recorreguts, un de 32 km i un altre de 21, de nivell moderat

per | 2018-12-15 09:00:3315/12/2018 09:00 | 0 comentaris

Unes cinc-centres persones, aproximadament, a l’espera de veure les que s’acaben inscrivint al mateix dia de la cursa, participaran en una nova edició de la cursa Pedala per La Marató de TV3-Memorial Xavi Tondo i Volpini, que ja està preparada per acollir una nova edició a Cabra del Camp, en un poble bolcat a aquesta activitat esportiva però alhora solidària. Concretament,  serà la tretzena edició d’una activitat que està organitzada a tres bandes: associació esportiva Cabra MotoSport, Associació de Dones de Cabra del Camp i Ajuntament de Cabra del Camp.

 

la cursa

La cursa popular, que aglutina centenars de participants cada any, es caracteritza per ser una cursa no competitiva en què l’eix principal és el de recaptar fons per La Marató de TV3 i que està oberta a tothom, dins d’unes categories establertes.

Diumenge, a partir de les 8 del matí, l’ambient ja es palparà al poble.  Es farà entrega del lliurament de dorsals, i dues hores més tard, davant del poliesportiu, tindrà lloc la sortida de la cursa. Durant aquest temps els que no ho hagin fet podran inscriure’s a la prova.

La cursa BTT de Cabra del Camp és una de les activitats de la comarca que aconsegueix una millor recaptació, amb tan sols un acte. L’arribada també serà al poliesportiu, i en acabar la cursa hi haurà un esmorzar per a tots els participants, i seguidament es farà el lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria.

 

Inscripció oberta i limitada

Les inscripcions de la cursa ja estan obertes i fins al dia 9 de desembre el preu serà de 20 , fins el dia 12 de desembre serà de 22 i fins al dia 15, el preu serà de 25 . El mateix dia de la cursa també es podrà fer la inscripció, de 8 a 9 del matí, amb un preu de 30 . Per als participants col·laboradors, la inscripció serà de €. La inscripció està limitada a 500 participants.

Quant al recorregut de la prova, se seguirà amb el mateix format dels darrers anys, amb dos recorreguts, un de vermell i un de verd. El vermell serà de 32 km de nivell físic i tècnic alt i un desnivell positiu acumulat de 750 metres. El circuit verd serà de 21 km, de nivell físic mitjà i amb un desnivell positiu acumulat de 380 metres. El traçat discorrerà pels termes de Cabra de Camp, Barberà de la Conca, Montblanc i Figuerola del Camp.

Deixa un comentari