//Un CB Valls endollat en atac s’imposa a Barberà

Un CB Valls endollat en atac s’imposa a Barberà

El CB Valls guanya a Barberà i es troba empatat amb el Cornellà i UE Mataró per la segona posició

per | 2019-11-03 14:00:3403/11/2019 14:00 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls aconsegueix la segona victòria a domicili de la temporada per a trencar amb una ratxa de dues derrotes consecutives lluny del Joana Ballart.

L’equip d’Oriol POzo aconseguia la victòria a Barberà del Vallès després d’un partit en què en atac l’equip vallenc es mostrava molt encertat, amb percentatges del 63% en tirs de 2, 43% en triples i 80% en tirs lliures.

El primer quart el partit començava amb un ritme alt, on els atacs s’imposaven a les defenses amb un parcial de 26-25. Partit trepidant i amb molt encert pels dos equips. El segon quart, els vallencs aconseguien posar-se per davant amb mínimes avantatges al marcador, i arribar al descans cinc punts per sobre (45-50). Al tercer quart tot igual: partit bastant igualat amb un quart que acabava amb un parcial de 17-17, deixant-ho tot pel final del partit.

D’aquesta manera, s’arribava als últims 10 minuts de partit. El CB Valls seguia sense defallir. Els vallencs seguien per davant i aconseguien un petit parcial per davant, fet que provocava que l’equip aconseguia una avantatge d’uns 10 punts de marge. Així, victòria final 79-91.

Deixa un comentari