//Tot a punt per l’inici de la lliga F7 Femení Tarragona

Tot a punt per l’inici de la lliga F7 Femení Tarragona

El proper dia 13 d’octubre començarà la competició sota l’ampara del projecte #orgullosa

per | 2019-10-02 10:30:0802/10/2019 10:30 | 0 comentaris

Durant aquesta setmana, a la Delegació de Tarragona s’ha realitzat una reunió per donar el tret sortida a una nova temporada de la lliga femení F-7 Tarragona, competició que any rere any es consolida i creix com a referent del futbol femení a les comarques de Tarragona, com a conseqüència del projecte #orgullosa.

A la reunió han assistit per part de l’estructura federativa el directiu de l’FCF Rafael Pinedo, els delegats comarcals Diego Ávila (Tarragonès), Josep Maria Rovira (Baix Camp) i el coordinador de les seleccions comarcals a Tarragona, Joan “Rufino” Ferraté, la reunió ha estat dirigida per na Raquel Elola, secretaria de la Delegació FCF Tarragona.

Per altra banda, en breu es publicaran els calendaris de la lliga, que s’ha configurat en un sol grup de 16 equips. Aquests equips seran: Alcover, Altafulla, Bellvei, Cambrils Unió, Constantí, Falset Esportiu, L’Espluga de Francolí, La Floresta, La Selva del Camp, Mas Pellicer, Montroig, Racing Bonavista, San Salvador, Torredembarra, Unió Astorga i Atlètic de Valls.

Deixa un comentari