//Torneig solidari Pàdel Indoor a Valls per a infants amb problemes de cor

Torneig solidari Pàdel Indoor a Valls per a infants amb problemes de cor

Serà un cap de setmana ple d’activitats pensades per a tota la família: activitats infantils, música i festa fins que es faci fosc.

per | 2019-07-06 08:14:2306/07/2019 08:14 | 0 comentaris

Divendres dia 12 de juliol a la tarda i dissabte dia 13 de juliol durant tot el dia la solidaritat serà la protagonista a la ciutat de Valls. El Pàdel Indoor Valls acollirà el primer Torneig Solidari de Pàdel en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement.

Serà un cap de setmana ple d’activitats pensades per a tota la família: activitats infantils, música i festa fins que es faci fosc. Les inscripcions segueixen obertes (15 €/persona/607 143 011) en les tres categories: femenina, masculina i mixta.

Gorka González, gerent del club, ha estat el promotor d’aquest torneig amb què vol donar visibilitat a les prop de 5.000 persones de la demarcació de Tarragona que viuen amb una cardiopatia infantil. AACIC, Associació de Cardiopaties Congènites, treballa fa 25 anys per a la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb cardiopatia i les seves famílies. Vetlla per les seves preocupacions, interessos i possibilitats.

Deixa un comentari