//Albert Company “Beto” seguirà dirigint el Reus Deportiu B

Albert Company “Beto” seguirà dirigint el Reus Deportiu B

El tècnic de Valls va agafar les rendes de l’equip a meitat de la passada temporada quan Lluis Albesa va passar a formar part del cos tècnic del primer equip

per | 2018-06-13 13:23:2413/06/2018 13:23 | 0 comentaris

Albert Company “Beto” ha renovat com a entrenador del Reus Deportiu B, que la pròxima temporada seguirà militant a Tercera Divisió.

El tècnic vallenc va agafar l’equip a meitat de la passada temporada, quan Lluis Albesa va passar a formar part del cos tècnic del primer equip. Així, Company, que fins al moment era segon entrenador, va passar a liderar el grup. En aquell moment l’equip estava molt ben situat a la classificació, i no es patiria per mantenir la categoria en la primera temporada del filial reusenc a Tercera Divisió.

Albert Company estarà acompanyat per Rafel Navarro, fins ara director de Metodologia del CF Reus. Navarro passarà a ser el segon entrenador del CF Reus B Cambrils. El cos tècnic el completaran: Xavier Àvila (preparador físic), Pablo Martínez (entrenador de porters), Sílvia Giné (fisioterapeuta) i Consu Santos (delegada).

Deixa un comentari