//S’organitza el primer torneig de veterans de futbol 7 a favor de La Marató de TV3

S’organitza el primer torneig de veterans de futbol 7 a favor de La Marató de TV3

Tindrà lloc el pròxim dia 23 de desembre al municipal del Vilar, amb la presència de diferents equips

per | 2018-12-21 13:18:1021/12/2018 13:18 | 0 comentaris

Valls tindrà un torneig de futbol 7 en benefici de La Marató de TV3. Així ho ha donat a conèixer l’agrupació de veterans de la Unió Esportiva Valls, entitat organitzadora de la primera edició del torneig de veterans de futbol 7, que pretén recaptar fons per La Marató de TV3 i que és una iniciativa que vol que perduri amb els anys.

Així, el pròxim diumenge 23 de desembre, a les 10 del matí arrencarà aquesta primera edició del torneig, que es desenvoluparà al municipal del Vilar de Valls, amb diferents equips.

A la ciutat de Valls, per La Marató no ha estat costum de fer un partit de futbol, però sí de bàsquet, que ja és una tradició. Per aquest motiu, i després que l’any passat ja comencés a sonar la idea, enguany s’ha apostat per organitzar un torneig de veterans de futbol 7 i fer-ho extensiu a diferents equips de la zona.

En aquest sentit, ja hi ha diversos equips que hi han confirmat la seva presència com la Selva del Camp, Pla de Santa Maria, Cambrils, Atlètic de Valls, Nàstic Genuin, UE Valls Veterans i Històrics UE Valls, tot i que falten equips per inscriure-s’hi. El torneig comptarà amb l’aportació econòmica dels jugadors que hi participin, i també es farà una rifa. Tota la recaptació econòmica que es derivi del torneig anirà a La Marató de TV3. El torneig començarà a les 10 del matí i acabarà a les 2 del migdia.

Deixa un comentari