//Roger Molina, entrenador de l’Hoquei Club Valls, campió d’Europa Sots-17

Roger Molina, entrenador de l’Hoquei Club Valls, campió d’Europa Sots-17

Molina: ”Estic molt feliç perquè una victòria així reafirma una bona feina realitzada per l'equip durant tot el procés de preparació i molt orgullós pels nois que s’ho han treballat de valent”

per | 2019-09-09 10:16:3809/09/2019 10:16 | 0 comentaris

L’entrenador del sènior del club vallenc i director de metodologia de les categories inferiors, es va proclamar dissabte passat campió d’Europa sots-17 com a segon entrenador de la selecció espanyola.

L’europeu, disputat a Torres Vedras (Portugal) va veure com l’equip liderat per Jordi Boada (seleccionador) i Roger Molina no cedia cap derrota. Només un empat contra Itàlia a la fase de grups i un altre empat a la final contra Portugal (1-1) serien les concessions que cediria l’equip estatal en tot l’Europeu.

En la fase de grups, Espanya va guanyar sense massa dificultats a les seleccions d’Andorra i Anglaterra. L’últim partit de la fase de grups van empatar contra Itàlia (3-3). El campionat es va resoldre amb una lligueta final entre Espanya, Itàlia i Portugal. En el primer partit, els de Boada i Molina van guanyar còmodament a Itàlia per 11-4 i això va permetre que l’empat de l’últim partit contra Portugal (1-1) els coronés campions.

Molina, es mostra molt satisfet pel segon títol europeu consecutiu de la categoria:”Estic molt feliç perquè una victòria així reafirma una bona feina realitzada per l’equip durant tot el procés de preparació i molt orgullós pels nois que s’ho han treballat de valent”, “tot i així, estic amb moltes ganes de tornar al Vilar per continuar amb el projecte que tenim amb l’Hoquei Club Valls ja sigui amb el primer equip a Primera Catalana com amb totes les categories inferiors i Hoquei Adaptat” afegeix Roger.

Deixa un comentari