//Roger Figueras seguirà sent grana fins el 2019

Roger Figueras seguirà sent grana fins el 2019

Actualment es troba de pretemporada amb el primer equip del Nàstic

per | 2017-08-08 11:12:2508/08/2017 11:12 | 0 comentaris

El jugador de Valls Roger Figueras, actualment a la Pobla de Mafumet de Tercera Divisió, ha ampliat la seva vinculació amb el Gimnàstic de Tarragona i seguirà lligat al club tarragoní, tal com donava a conèixer el club, junt a altres tres joves jugadors del planter grana.

Així, Roger Figueras, que es troba entrenant amb el primer equip aquesta pretemporada, amplia el seu contracte per dues temporades, fins el 2019, juntament amb Ivan de Nova, mentre que Pol Valentín i Jose Perales l’amplien fins el 2020.
El Gimnàstic de Tarragona segueix apostant i potenciant els joves futbolistes del planter per “tal que adquireixin els coneixements tècnics, tàctics i físics en les respectives categories del futbol base grana”, deien en el comunicat.

Figueras, que la passada temporada va fer el debut amb la Pobla de Mafumet a Tercera Divisió, es va guanyar la confiança del míster (Martin Posse), i aquesta pretemporada l’està realitzant amb el primer equip del Gimnàstic de Tarragona, a l’espera de conèixer els plans que el club té pel jugador.

Deixa un comentari