//Roger Bonet, nou jugador del KTP Kotkan de Segona Divisió de Finlàndia

Roger Bonet, nou jugador del KTP Kotkan de Segona Divisió de Finlàndia

El jugador ha estat presentat avui divendres, a dos dies d'iniciar-se la competició

per | 2020-01-24 12:50:1824/01/2020 12:50 | 0 comentaris

El jugador de Valls, Roger Bonet ha estat presentat aquest divendres 24 de gener com a nou jugador del KTP Kotkan de la segona divisió de Finlàndia, un dels equips punters de la categoria.

Bonet, després d’uns mesos a Catalunya després de finalitzar la seva primera etapa fora de la lliga espanyola, on va jugar uns mesos a Islàndia, torna a fer les maletes, i ara ho fa per jugar a la segona divisió de Finlàndia. El jugador, que porta una setmana al país, ha estat presentat oficialment avui com a nou jugador de l’equip, que el curs passat van quedar quarts classificats.

El KTP Kotkan és un equip que enguany tenen la intenció d’ascendir a la màxima categoria de futbol del país i és un club amb més de 3.000 abonats i l’estadi (Arto Tolsa Areena), té una capacitat per a gairebé 5.000 espectadors.

Aquest diumenge el jugador de Valls ja debutarà. Ho farà a la Copa de Finlàndia davant del Musa, en una competició dividida en fase de grups. La lliga domèstica no arrencarà fins el pròxim mes d’abril.

 

Deixa un comentari