//Reunió amb els clubs tarragonins de Quarta Catalana

Reunió amb els clubs tarragonins de Quarta Catalana

La competició començarà el proper 22 de setembre amb la participació de 18 equips

per | 2019-08-14 13:05:5414/08/2019 13:05 | 0 comentaris

A la Sala d’Actes de la delegació de l’FCF a Tarragona s’ha dut a terme una reunió amb els 18 equips de Quarta Catalana que competiran aquesta temporada 2019-2020 amb motiu de l’inici de la competició el proper 22 de setembre.

 Els equips han pogut conèixer de primera mà el funcionament, els calendaris i les novetats normatives de la nova temporada,  i sobretot, se’ls ha pogut donar compte de la nova campanya “Tots som un Equip” de promoció del futbol amateur. Els clubs han pogut esclarir dubtes i organitzar-se de cara a la nova temporada, així com s’han pogut resoldre diverses inquietuds per la millora de la competició.

El vicepresident de l’FCF i delegat a Tarragona, Josep Vives, ha volgut posar l’accent en “la Federació ha fet un gran esforç amb una inversió global d’1.150.000 euros en la campanya “Tots som un equip” que ja comença a donar retorn al futbol català, donat veiem el creixement en el nombre de llicències i equips inscrits a les categories amateur, i sobretot, ens trobem amb el feedback dels clubs que agraeixen les mesures proposades, que faciliten la promoció de l’esport amateur. Estem segurs que la temporada 19-20 marcarà la pauta a seguir en els propers anys per tal de fer de la competició catalana de futbol amateur un referent.”

A la reunió també ha assistit el directiu de l’FCF, Rafael Pinedo; el delegat al Tarragonès, Diego Ávila i la secretaria de la delegació a Tarragona, Raquel Elola.

Deixa un comentari