//Quinze dies de presentacions dels equips de futbol i bàsquet del Morell

Quinze dies de presentacions dels equips de futbol i bàsquet del Morell

Aquest proper dissabte, el CD Morell presentarà en societat tot els seus equips, mentre que el CB Morell ho farà el 16 de desembre

per | 2017-12-01 15:00:3901/12/2017 15:00 | 0 comentaris

En un mes de clar i tradicional protagonisme infantil, degut a la celebració de les festes nadalenques, dues de les entitats esportives de referència al nostre territori presentaran en societat tots els seus equips de competició.

Obrirà el torn de presentacions el CD Morell, que ha convocat tots els seus seguidors aquest proper diumenge, a les 11 hores, per donar-los a conèixer els membres del seu futbol base. Així, l’entitat futbolística presentarà oficialment tots els seus equips, des dels debutants menors de 5 anys fins al juvenil. Totes i cadascuna de les formacions del club morellenc trepitjaran la gespa de l’estadi municipal, en un acte que reunirà fins a 14 equips i més de 200 infants i joves amants del futbol.

D’altra banda, el 16 de desembre el protagonisme canviarà de pilota i passarà a ser per a la de bàsquet, i ja en ple ambient nadalenc el CB Morell també durà a terme la presentació oficial dels seus diferents equips. En aquest cas, la cita tindrà lloc al Pavelló Municipal, a les 17.30 hores, i reunirà tots i cadascun dels membres de l’entitat blava que, un any més, aposta per la pedrera com a pedra angular del seu projecte.

Aquests dos actes posen de manifest l’estima que els morellencs tenen per la pràctica esportiva en general, alhora que permeten mantenir ben vives i actives dues de les entitats de referència del municipi, en una temporada en què, novament, estan lluitant per assolir petits i grans èxits amb cadascun dels seus respectius equips.

Deixa un comentari