//Partit clau per al CB Valls al pavelló Xavi Tondo

Partit clau per al CB Valls al pavelló Xavi Tondo

El CB Valls s’enfrontarà al Cornellà esperant una victòria per segellar la permanència a la categoria

per | 2019-04-11 19:06:3811/04/2019 19:06 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls d’EBA es jugarà gran part de les seves opcions a la salvació aquest dissabte fora del Joana Ballart. Aquest cap de setmana el pavelló vallenc està ocupat pel Campionat de Catalunya de Tennis de Taula, i això provoca que el CB Valls hagi de jugar fora. Ho farà al pavelló Xavi Tondo. La jornada serà unificada, igual que l’última. El partit es jugarà a les 7 de la tarda.

Els vallencs, que necessiten l’afició, s’hi juguen les seves opcions a salvació. S’ha arribat a la penúltima jornada i necessita encara una sola victòria, o que el Calvià perdi un partit.

L’equip, que no comptarà amb Pep Solé per lesió i que està a l’espera de saber si jugarà JJ Miguel en haver estat desqualificat a Esparreguera, ha entrenat al Xavi Tondo. “No crec que sigui un hàndicap, el que hem de fer és jugar bé i fer-ho tan bé com puguem.” En aquest sentit, i sabent la importància del partit, Balaguer demana suport a l’afició: “Sigui d’on sigui que la gent vingui, que ens doni un cop de mà i suport per sumar aquesta victòria que ens falta per certificar la permanència. Agrairem el suport perquè és necessari.”

Fins a Valls es desplaçarà un Cornellà, que tot i haver assolit la salvació tampoc ha tingut una temporada fàcil, i fins fa poques jornades no ha pogut certificar la salvació a la Lliga EBA. Per al tècnic del club vallenc, el rebot i el ritme de partit seran determinants, i defineix el Cornellà com un equip “equilibrat entre la línia interior i exterior i amb una bona mescla de jugadors joves i veterans”, i en destaca homes com Sanmartín, Zamora o Guirao.

Deixa un comentari