//Moviments a les banquetes dels segons equips del CB Valls

Moviments a les banquetes dels segons equips del CB Valls

Marc Guasch i Pere Alcaina agafen les banquetes dels sèniors B masculí i femení

per | 2018-06-05 18:26:5905/06/2018 18:26 | 0 comentaris

El CB Valls fa públic el relleu a la banqueta dels entrenadors dels seus dos segons equips: el CB Valls masculí, que la propera temporada jugarà a Primera Categoria Catalana i el CB Valls femení, que ho farà a Tercera.

Pel que fa al nois, l’entrenador per a la propera temporada serà el Marc Guasch. Les noies les entrenarà el Pere Alcaina. Tots dos són entrenadors de la casa i amb una llarga experiència tant en equips base com en equips sèniors. El Marc Guasch és entrenador nacional de bàsquet, tècnic d’esport base i educació especial i director de lleure. Té una àmplia experiència com a tècnic del CB Valls i retorna a les banquetes d’un equip sènior, en aquest cas a l’equip de Primera Catalana masculina.

Pel que fa al nou entrenador del segon equip femení del Valls, Pere Alcaina, estem parlant d’una persona amb molta experiència en equips formatius i que el 1990 va començar a entrenar, precisament, equips del CB Valls. D’aquí va passar a l’AE Claret i a l’AAEET de la nostra ciutat.

Després d’un parèntesi com a entrenador, fa 12 anys es va incorporar al CB Morell com a director esportiu i entrenador. Del Morell se’n va anar a La Selva per entrenar el femení de Tercera Catalana i posteriorment el primer equip femení i alguns equips base. Pere Alcaina va tornar al CB Valls ara fa cinc anys per fer-se càrrec de diversos equips base i
com a segon entrenador del primer equip femení del club, tot aconseguint recentment el Campionat Provincial Júnior Femení amb el CB Valls.

Deixa un comentari